Ropecon 2017 © Marko Saari

Koronaturvallisuus

Ohjeistusta tarkennetaan tarvittaessa, joten ohjeet kannattaa tarkistaa vielä saapuessasi tapahtumaan.

Kokoontumisrajoituksia ei ole asetettu. Helsinki on koronan leviämisvaiheessa. Tapahtumassa noudatetaan Suomen valtion, Etelä-Suomen aluehallintoviraston, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin, sekä Helsingin kaupungin määräyksiä ja suosituksia koronapandemian suhteen.

Helsingin Messukeskuksessa on koneellinen ilmastointi. Käsidesiä on saatavilla useista pisteistä. Maskia ei edellytetä tapahtuman puolesta, mutta kävijät voivat toki käyttää maskia edelleen oman harkintansa mukaan, varaathan tällöin  tapahtumaan mukaan omat kasvomaskit. Ohjelmanjärjestäjällä on oikeus pyytää osallistujia käyttämään kasvomaskia. Mikäli omaa maskia ei ole mukana, voit pyytää kirurgista kasvomaskia info-tiskiltä.

Huomioithan muut Ropeconin osallistujat:

  • – Mikäli tunnet olosi sairaaksi tai sinulla on koronavirukseen sopivia oireita, ethän tule tapahtumaan.
  • – Noudata hyvää käsihygieniaa erityisesti saapuessasi ulkoa sisään, ruokailun yhteydessä, sekä käydessäsi wc:ssä. Vältä myös kasvojesi koskettelua.
  • – Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöliinaan, heitä liina käytön jälkeen roskiin.
  • – Pyri pitämään turvavälejä muihin ihmisiin. Vältä tarpeetonta koskettelua.

Vaikka useimmille vakavan koronataudin riski on pieni mm. rokotteiden ansiosta, pyydämme kävijöitä muistamaan, että joukossamme on myös riskiryhmiin kuuluvia ihmisiä.