alt text
Ropecon 2016 © Sami Eräluoto

Tarjoa ohjelmaa Ropeconiin

Ropecon 2012 © Marko Saari

Ohjelmahaku on auki!

Kuten koko Ropecon, myös Ropeconin ohjelma toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Sadat vapaaehtoiset ohjelmajärjestäjämme vetävät pelejä, työpajoja ja näytöksiä, pitävät luentoja, osallistuvat paneelikeskusteluihin, opettavat pelejä uusille pelaajille ja vaikka mitä. Ohjelman järjestäminen on yksi monista tavoista osallistua Ropeconin tekemiseen. Joka vuosi meillä on lukuisia vapaaehtoisia ensimmäistä kertaa ohjelmanjärjestäjinä, yhtä lailla kuin vakiokasvoja, jotka vetävät suosittuja ohjelmiaan vuodesta toiseen. Ja molemmille on paikkansa, samoin kuin kaikelle siltä väliltä!

Guest of Honor 2011 Frank Mentzer © Marko Saari

Vapaaehtoisvoimin järjestetystä tapahtumasta ei tietenkään kukaan palkkaa saa. Ohjelmanjärjestäjät kuten muutkin vapaaehtoisemme saavat kiitoksena panoksestaan päivä- tai viikonloppurannekkeen tapahtumaan, ohjelmasta riippuen. Esimerkiksi 45 minuutin puheohjelmasta, tai kerran vedetystä työpajasta saa päivärannekkeen, ja 105 minuutin puheohjelmasta tai kahdesti vedetystä työpajasta viikonloppurannekkeen. Turnauksissa ja peleissä turnauksen koko ja kesto määrittävät rannekkeiden määrää. Viikonloppuranneke on tarvittaessa mahdollista jakaa kahdelle ohjelmanjärjestäjälle päivärannekkeiksi. Mikäli vapaaehtoinen ansaitsisi työllään kaksi päiväranneketta, päivitetään ne automaattisesti viikonloppurannekkeeksi. Päivärannekkeen voi myös päivittää lippujen erotuksen maksamalla viikonloppurannekkeeksi. Ohjelmanjärjestämisellä ansaittua Ropecon-ranneketta ei voi siirtää muille.

Työpajat © Calum Macaulay

Tapahtuman aikana vapaaehtoisilla on käytössä tapahtuman takahuone, josta löytyy pientä purtavaa. Ennen tapahtumaa halukkailla on myös mahdollisuus tilata staffipaita. Tapahtuman jälkeisenä maanantaina järjestetään tapahtuman kaatajaiset, jonne kaikki ohjelmanjärjestäjät ja muut vapaaehtoiset ovat tervetulleita nauttimaan ruoasta ja hyvästä seurasta. Halukkaille kirjoitamme myös todistuksen Ropeconin eteen tehdystä työstä.

Tarjoa ohjelmaa

Ropeconille voit tarjota ohjelmaa seuraavien linkkien kautta. Ohjelmaa tarjotaksesi sinun on rekisteröidyttävä kompassi.eu-sivustolle. Ohjelmaa tarjonneisiin otetaan yhteyttä kevään aikana.

Uskomme pandemiatilanteen sallivan lähitapahtuman järjestämisen, mikä on ensisijainen prioriteettimme. Tiedustelemme kuitenkin varmuudeksi myös kiinnostuksesta järjestää ohjelma etätapahtumassa, mikäli pandemiatilanne estää lähitapahtuman järjestämisen.

Larpit

Hae 30.6 mennessä

Puhe- ja muu ohjelma

Hae 31.5 mennessä

Pelitiski

Hae 30.6 mennessä

Roolipelit

Hae 30.6 mennessä